(Excel ile toplu kullanıcı eklemede sınıflar otomatik eklenmektedir. Burayı sonradan yeni sınıf eklemek için kullanabilirsiniz.)
Bu işlem seçtiğiniz okuldaki tüm öğretmen, öğrenci ve veli kullanıcılarını hem kimlik doğrulamadan (Auth) hem veritabanından kalıcı olarak siler; sınıfları, rol listelerini ve okula ait tüm alt koleksiyonları (yoklama, notlar, denemeler, duyurular, ödevler, ders programı, ayarlar vb.) tamamen sıfırlar. Sadece yöneticiler kalır. Bu işlem GERİ ALINAMAZ.